با سلام
میخواستم اعلام کنم سایت ما با عنوان ((ehsanrobot)) مدتی فعالیت نداره اما من میخوام سایت رو با یک استایل جدید و عنوان جدید و با مطالب بیشتر در خدمت شما باشیم
با تشکر
.gif)
تقویتکنندههای عملیاتی (Op-amp) و مقایسهکنندهها شبیه یکدیگر بهنظر میرسند؛ آنها حتی علائم شماتیکی مشابه دارند. این باعث میشود که بسیاری از طراحان تصور کنند،
آنها با یکدیگر قابل تعویضاند. معمولاً زمانی که یک یا تعدادی از بخشهای یک Op-amp چندتایی بدون استفاده میماند، طراح وسوسه میشود تا برای کاهش هزینهها از آن به عنوان مقایسهکننده استفاده کند. این یادداشت کاربردی توضیح میدهد که چرا نباید چنین کاری انجام داد.
مترجم: رضا سپاس يار
دانلود فايل PDF
منبع : AVR dot IR
با سلام
امروز میخوام دوتا ز بهترین سایت درامد به ازای کلیک رو براتون معرفی کنم.
1-باکس 24
2-لئو باکس
هر دو سایت بسیار عالی هستن و میتویند در اونها به درامد خوبی برسید من ز سایت باکس 24 تا حالا 28000 تومن برداشت داشتم. ممنون میشم ثبت نام کنید.
برای ثبت نام در باکس ((24 و لئو)) بر روی بنر های زیر کلیک کنید.
سلام
سری چهارم مدار های اماده با ای سی 555 در این سری مدار های :
1-مدار تیک تاک
2-مدار پل H
3-مدار موتور استپ
برای دانلود به ادامه مطلب بروید.
سلام
سری سوم مدار های اماده با ای سی 555 در این سری مدار های :
1-مدارهای ست شده ی ال ای دی
2-مدار صدا و نور
3-ال ای دی پله ای
برای دانلود به ادامه ی مطلب بروید.
سلام
سری سوم مدار های اماده با ای سی 555 در این سری مدار های :
1-مدارهای ست شده ی ال ای دی
2-مدار صدا و نور
3-ال ای دی پله ای
برای دانلود به ادامه ی مطلب بروید.
با سلام
سری دوم مدار های اماده با ای سی 555
در این سری مدار های :
1-مدار دستی روشن کردن ال ای دی
2-چپ گرد و راست گرد موتور دی سی
برای دانلود به ادامه ی مطلب بروید.
سلام
از امروز ورزی حدود یک ال دو مدار اماده با ای سی 555 برای شما قرار میدم این مدارات کاملا تست شده و برای دانلود اماده شده اند برای مشاهده ی این مدارات به نرم افزار پروتئوس احتیاج دارید.
نظر یادتون نره !!!
برای دانلود سه عدد مدار :
1-مدار تایمر 1 الی 10 دقیقه ای
2-مدار قلب چرخان
3-چشم های ال ای دی
به ادامه ی مطلب بروید.
با سلام
امروز اولین درس اموزش میکرو را برای شما قرا میدم امید وارم از این اموزشات لذٌت ببرید. ما با نرم افزار بسکام و پروتئوس برای بنامه نویسی و شبیه سازی استفاده میکنیم. در این اموزشات ما هر کد های برنامه نویسی را کار میکنیم و در پایان هر اموزش فایل :
1-بسکام
2-پروتئوس
3-اموزشات
را در اختیار شما قرار میدهیم تا لذت کافی از درس شیرین و جالب برنامه نویس را را ببرید.
برای اموزش به ادامه مطلب بروید ...
دوستان حدود 40 مدار اماده با تایمر 555 براتون قرار میدم . تمام این مدار ها در این کتاب قرار دارد و با فایل پروتئوس در اختیار شما قرار میگیرد. تمام نقشه ها و فایل ها در ادامه ی مطلب
دوستان لطفا در این نظر سنجی ها شرکت کنید !

ترانسفورماتور (Transformer) وسیلهای است که انرژی الکتریکی را به وسیله دو یا چند سیمپیچ و از طریق القای الکتریکی از یک مدار به مداری دیگر منتقل میکند. به این صورت که جریان جاری در مدار اول (اولیه ترانسفورماتور) موجب به وجود آمدن یک میدان مغناطیسی در اطراف سیمپیچ اول میشود، این میدان مغناطیسی به نوبه خود موجب به وجود آمدن یک ولتاژ در مدار دوم میشود که با اضافه کردن یک بار به مدار دوم این ولتاژ میتواند به ایجاد یک جریان در ثانویه بینجامد.
ولتاژ القا شده در ثانویه VS و ولتاژ دو سر سیمپیچ اولیه VP دارای یک نسبت با یکدیگرند که به طور آرمانی برابر نسبت تعداد دور سیم پیچ ثانویه به سیمپیچ اولیهاست:
به این ترتیب با اختصاص دادن امکان تنظیم تعداد سیمپیچهای ترانسفورماتور، میتوان امکان تغییر ولتاژ در سیمپیچ ثانویه ترانس را فراهم کرد.

یکسوساز کنترل شده با سیلیکون یا تریستور سه سیمه و یا SCR نام قطعهﺍی نیمه هادی است که برای اولین بار توسط شرکت جنرال الکتریک در سال ١٣٣٧ (۱۹۵۸ میلادی) ساخته شد و SCR نام گرفت. نام تریستور بعدها توسط کمسیون بینﺍلمللی الکتروتکنیک (IEC) به آن داده شد. SCR همانطور که از نامش پیداست، یک یکسوساز یا دیود کنترل شده است. مشخصه ولتاژ - جریان آن در صورت باز بودن گیت درست مانند دیود PNPN است. چیزی که SCR را برای کنترل موتور مفید میسازد این است که ولتاژ روشن شدن یا شکست آن را میتوان با جریانی که از گیت آن میگذرد کنترل کرد. هرچه این جریان بزرگتر باشد، ولتاژ روشن شدن آن کوچکتر میشود. اگر SCR انتخاب شده دارای ولتاژ روشن شدن بزرگی باشد، به نحوی که در صورت باز بودن گیت آن بزرگترین ولتاژ مدار هم نتواند آن را روشن کند، تنها در صورتی روشن میشود که جریانی از گیت آن بگذرد. وقتی SCR روشن میشود روشن میماند تا اینکه جریانش از حد خاصی کمتر شود. تریستور سه سیمه یا SCR متداولترین عنصر در مدارهای کنترل قدرتی است. از این تریستور در کاربردهای یکسوسازی یا سویچینگ بسیار استفاده میشود، ودر محدودﻩهای مجاز از چند آمپر تا حدود ۳۰۰۰ آمپر موجود است.

سیملوله(به انگلیسی: Solenoid) یک سیمپیچ به شکل استوانه است که معمولا طول آن بیشتر از قطرش است و هنگامی که جریان الکتریکی از آن میگذرد در آن میدان مغناطیسی تولید میشود و بنابر قانون لنز با تغییر میزان جریان در برابر تغییر جریان مقاومت میکند. از سیملوله برای مدیریت تغییر ناگهانی جریان در مدارها استفاده میشود.[۱]
میزان نیروی محرکه خودالقایی ناشی از تغییر جریان از فرمول زیر بدست میآید[۲]:


لامپ الایدی (به انگلیسی: LED lamp) نوعی از لامپهای حالت جامد است که از تکنولوژی دیود نورافشان استفاده میکند و به عنوان منبع روشنایی به کار میرود. این لامپها که در ابتدا بیشتر به عنوان یک چراغ قرمز رنگ در درون دستگاههای الکترونیکی کاربرد داشتند، با توجه به مصرف برق کم نسبت به سایر لامپها، عمر بسیار بالا و فناوری جدید ساخت به رنگهای دیگر توانستهاند جای خود را در صنعت روشنایی در دنیا باز کنند.
LED مخفف کلمات Light emitting diode است معنی دیود ساطع کننده نور را میدهد. دیودهای ساطع کننده نور در واقع جزء خانواده دیودها هستند که دیودها نیز زیر گروه نیمه هادیها به شمار میآیند. خاصیتی که LEDها را از سایر نیمههادیها متمایز میکند این است که با گذر جریان از آنها مقداری انرژی به صورت نور ازآنها ساطع میشود.
کارشناسان معتقدند که لامپهای معمولی یا همان لامپهای رشتهای یکی از مهمترین دلایل افزایش مصرف انرژی و در نتیجه افزایش حجم تولید گازهای گلخانه ای در جهان میباشند. بنابراین بسیاری از کشورها، برنامه چند سالهای را برای جایگزینی مدلهای دیگر لامپ به جای لامپهای رشتهای تدوین کردهاند تا شاید بتوانند در دراز مدت استفاده از لامپهای رشتهٔ و به تبع آن حرارت زمین را کاهش داده و کره زمین و ساکنانش را نجات دهند. به همین دلیل استفاده از لامپهای کم مصرف، فلورسنت و... مرسوم شد و برخی کشورها مردم را ملزم به استفاده از این لامپها کردهاند. البته ذکر این نکته لازم است که استفاده از لامپهای LED در تولید تلویزیون محدودیتهایی دارد که یکی ازآنها محدودیت استفاده از این تکنولوژی در سایزهای پایین است.

ماسفت یا ترانزیستور اثرمیدانی نیمهرسانا-اکسید-فلز (به انگلیسی: metal–oxide–semiconductor field-effect transistor ٫MOSFET ) معروفترین ترانزیستور اثرمیدان در مدارهای آنالوگ و دیجیتال است.این گونه از ترانزیستور اثر میدان نخستین بار در سال ۱۹۲۵ میلادی معرفی شد. در آن هنگام، ساخت و به کارگیری این ترانزیستورها، به سبب نبود علم و ابزار و امکان، با دشواری همراه بود و از همین روی، برای پنج دهه فراموش شدند و از میدانِ پیشرفتهای الکترونیک بر کنار ماندند. در آغازِ دههٔ ۱۹۷۰م، بارِ دیگر نگاهها به MOSFETها افتاد و برای ساختنِ مدارهای مجتمع به کار گرفته شدند.
در ترانزیستور اثرِ میدان ( FET ) چنان که از نام اش پیدا است، پایهٔ کنترلی، جریانی مصرف نمیکند و تنها با اعمال ولتاژ و ایجاد میدان درون نیمه رسانا، جریان عبوری از FET کنترل میشود. از همین روی ورودی این مدار هیچ اثر بارگذاری بر روی طبقات تقویت قبلی نمیگذارد و امپدانس بسیار بالایی دارد.عمده تفاوت ماسفت با ترانزیستور JFET در این است که گیت ترانزیستورهای ماسفت توسط لایهای از اکسید سیلیسیم (SiO2) از کانال مجزاشده است. به این دلیل به ماسفتها فِت با گیت مجزا (بهانگلیسی: IGFET ، Insulated Gate FET) نیز گفته میشود.[۱]
مدارهای مجتمع بر پایهٔ فناوری ترانزیستورهای اثرِ میدانِ MOS، را میتوان بسیار ریزتر و سادهتر از مدارهای مجتمع بر پایهٔ ترانزیستورهای دوقطبی ساخت؛ بی آن که (حتی در مدارها و تابعهای پیچیده و مقیاسهای بزرگ ) نیازی به مقاومت، دیود، یا دیگر قطعههای الکترونیکی داشته باشند.[۲] همین ویژگی، تولیدِ انبوهِ آنها را آسان میکند، چندان که هم اکنون بیشتر از ۸۵ درصدِ مدارهای مجتمع، بر پایهٔ فناوریِ MOS طراحی و ساخته میشوند.
ترانزیستورهای MOS، بسته به کانالی که در آنها شکل میگیرد، NMOS یا PMOS نامیده میشوند. در آغازِ کار، PMOS ترانزیستورِ پرکاربردتر در فناوری MOS بود. اما از آن جا که ساختنِ NMOS آسانتر است و مساحتِ کمتری هم میگیرد، از PMOS پیشی گرفت. بر خلافِ ترانزیستورهای دوقطبی، در ترانزیستورهای MOSFET، جریان، نتیجهٔشارشِ تنها یک حامل ( الکترون یا حفره) در میانِ پیوندها است و از این رو، این ترانزیستورها را تکقطبی هم مینامند.
ترانزیستور پیوندی اثر میدان یا جِیفِت (به انگلیسی: junction gate field-effect transistor یا JUGFET یا JFET) به گونهای ازترانزیستورهای اثر میدان گفته میشود که از یک کانال عبور و یک گیت تشکیل شدهاند؛ دو پایهٔ درین و سورس با اتصال اهمی به دو طرف کانال متصل هستند و پایهٔ گیت اتصال یکسوساز دارد.[۱] بسته به اینکه کانال از جنس نیمههادی نوع ان باشد یا پی، به جیفت حاصل انجیفت یا پیجیفت گفته میشود. در جیفت جریان الکتریکی عبوری از کانالِ بین سرهای سورس و درین، با اعمال ولتاژ به سر گیت کنترل میشود.
روش کار [ویرایش]
در جیفتها جریان بین سرهای سورس و درین با کنترل مقاومت ناحیهٔ کانال مهار میشود. برای تغییر مقاومت ناحیهٔ کانال، عرض ناحیهٔ تهی (بدون حامل الکتریکی) را با اعمال بایاس معکوس بین پیوند گیت و کانال تغییر میدهند.
کانال P کانال N

ترانزیستور دو قطبی با درگاه عایقشده یا IGBT (کوتاهشده Insulated gate bipolar transistor) جز نیمه هادی قدرت بوده و در درجه اول به عنوان یک سوئیچ الکترونیکی استفاده می شود که در دستگاه های جدید برای بازده بالا و سوئیچینگ سریع استفاده میشود. این سوئیچ برق در بسیاری از لوازم مدرن از جمله خودروهای برقی، قطار، یخچال ها، تردمیل، دستگاه های تهویه مطبوع و حتی سیستم های استریو و تقویت کننده هااستفاده میشود. همچنین در ساخت انواع اینورترها،ترانسهای جوش و UPS کاربرد دارد.
در فرکانسهای بالای کلیدزنی از یک ترانزیستور جهت کنترل سطح ولتاژ DC استفاده میشود. با بالا رفتن فرکانس ترانزیستور دیگر خطی عمل نمیکند و نویز مخابراتی شدیدی را با توان بالا تولید میکند.به همین سبب در فرکانس کلیدزنی بالا از المان کم مصرف power MOSFET استفاده میشود. اما با بالا رفتن قدرت،تلفات آن نیز زیاد میشود.المان جدیدی به بازار آمده است که تمامی مزایای 2قطعه فوق را دارد و دیگر معایب BJT و POWER MOSFET را ندارد.این قطعه جدید IGBT نام دارد.در طی سالهای اخیر بدلیل ارزانی و مزایای این قطعه از آن استفاده زیادی شده است.

ترانزیستور اثر میدان، دستهای از ترانزیستورها هستند که مبنای کار کنترل جریان در آنها توسط یکمیدان الکتریکی صورت میگیرد. با توجه به اینکه در این ترانزیستورها تنها یک نوع حامل بار (الکترون آزاد یا حفره) در ایجاد جریان الکتریکی دخالت دارند، میتوان آنها را جزو ترانزیستورهای تکقطبی محسوب کرد که در مقابل ترانزیستورهای دوقطبی (که حاملهای اکثریت و اقلیت همزمان در آنها نقش دارند) قرار میگیرند.[۱] ترانزیستورهای اثر میدان دارای سه پایهٔ سورس، درین و گیت هستند. این دسته از ترانزیستورها خود به دو گروه ماسفت و جیفت تقسیم میشوند. در این نوع ترانزیستورها، برخلاف ترانزیستورهای دو قطبی پیوندی که کنترل جریان امیتر و کلکتور با جریان ورودی به بیس صورت میگیرد، کنترل جریان سورس و درین با اعمال ولتاژ به گیت صورت میگیرد.

دایاک، یا دیاک (به انگلیسی: Diac) یک نوع دیود جریان متناوب است. دیود بلافاصله بعد از رسیدن به ولتاژ شکست (VBO)، هادیمیشود و جریان را عبور میدهد؛ سپس دیود وارد ناحیه رزنانس منفی میشود و این امر باعث کاهش ولتاژ دو سر دیود و افزایشجریان دیود میشود و دیود تا زمانیکه جریانش از جریان نامی دیود (جریان نگه دارنده)(IBO)(IH) کمتر نشده، در حالت هادی باقی میماند؛ در جریانهای کمتر از این مقدار، دیود به حالت حداکثر مقاومت (نارسانا) باز میگردد و این رفتار برای هر دو جهت دیود صادق است.
بیشتر دایاکها، یک ساختمان سه لایه به همراه ولتاژ شکستی در حدود ۳۰ ولت دارند. رفتار دایاکها شبیه به یک(اما خیلی دقیقتر کنترل شده و کمحجم شده در ولتاژ پائینتر نسبت به) لامپ نئون است.
در الکترونیک، ترانزیستور دارلینگتون که اغلبزوج دارلینگتون (به انگلیسی:Darlington pair) نامیده می شود یک ساختار ترکیبی است که شامل دو ترانزیستور دو قطبی (به صورت مجتمعیا قطعات مجزا) به هم متصل است.(در این ترکیب امیتر ترانزیستور اول به بیس ترانزیستوردوم متصل شده است. این مدار در حقیقت متشکل از دو امیتر فالوئر یا کلکتور مشترک می باشد.) که جریان تقویت شده به وسیلهترانزیستور اول را، توسط ترانزیستور دوم بیشتر تقویت می کند.این پیکر بندی، گین جریان (β، hfe، hFE) بیشتری نسبت به هر ترانزیستورجداگانه، به ما می دهد و در حالت مجتمع فضای کمتری از دو ترانزیستور جداگانه اشغال میکند . همچنین ای مدار مقاومت ورودی به مراتب بزرگتری از امیتر فالوئر یا کلکتور مشترک (با مقاومت ورودی زیر ۵۰۰ کیلو اهم) دارد و بهره ولتاژ خیلی نزدیک تر به واحد و بهره جریان بسیار بزرگ تری است. مقاومت خروجی مدار دارلینگتون، ممکن است بزرگ تر یا کوچک تز از یک طبقه امیتر فالوئر باشد.
زوج دارلینگتون به وسیله مهندس آزمایشگاههای بل، سیدنی دارلینگتون در سال ۱۹۵۳ اختراع شده است. یک ترکیب مشابه اما با دو نوع مختلف ترانزیستور(NPN و PNP) زوج زیکلای میباشد که گاهی اوقات مکمل دارلینگتون نامیده می شود.

اسیلاتور یا نوسانساز مداری است که پس از طی مدت زمان کوتاهی پس از اتصال تغذیه مستقیم، به نوسان پایدار میرسد.
اسیلاتورها در ابتدا با استفاده از فیدبک مثبت ناپایدار شده و دامنه نوسان رو به افزایش مینهد. اما در دامنهای معین این افزایش دامنه متوقف شده و نوسانساز در آن دامنه شروع به نوسان میکند.
به طور خلاصه خصوصیات یک اسیلاتور را میتوان به شرح زیر توصیف نمود:
- یک اسیلاتور بایستی دارای فیدبک مثبت برای افزایش دامنه نوسانات باشد.
- یک اسیلاتور میبایست پس از رسیدن به دامنه نهایی از ناپایدار شدن نوسانات جلوگیری کند. و با آن دامنه به نوسانات خود ادامه دهد. این امر از طرق مختلفی قابل دستیابی است. برای مثال استفاده از خاصیت بهره ترانزیستور که در آن با افزایش دامنه سیگنال اعمالی به بیس ترانزیستور، بهره تقویتی ترانزستور کاهش مییابد و به جای تقویت، تضعیف صورت میگیرد. بهره متغیر ترانزیستور با پارامتر
نشان داده میشود و با سیگنال اعمالی به بیس ترانزیستور رابطه معکوس دارد.

خازن یا انباره عبارتست از دو صفحهٔ موازی فلزی که در میان آن لایهای از هوا یا عایق قرار دارد. خازنها انرژی الکتریکیرا نگهداری میکنند و به همراه مقاومتها، در مدارات تایمینگ استفاده میشوند. همچنین از خازنها برای صاف کردن سطح تغییرات ولتاژ مستقیم استفاده میشود. از خازنها در مدارات بهعنوان فیلتر هم استفاده میشود. زیرا خازنها به راحتی سیگنالهای متناوب AC را عبور میدهند ولی مانع عبور سیگنالهای مستقیم DC میشوند.
خازن المان الکتریکی است که میتواند انرژی الکتریکی را توسط میدان الکترواستاتیکی (بار الکتریکی) در خود ذخیره کند. انواع خازن درمدارهای الکتریکی بکار میروند. خازن را با حرف C که ابتدای کلمهcapacitor است نمایش میدهند.
با توجه به اینکه بار الکتریکی در خازن ذخیره میشود؛ برای ایجاد میدانهای الکتریکی یکنواخت میتوان از خازن استفاده کرد. خازنها میتوانند میدانهای الکتریکی را در حجمهای کوچک نگه دارند؛ به علاوه میتوان از آنها برای ذخیره کردن انرژی استفاده کرد.

دیود (به انگلیسی: Diode)، (نامهای دیگر:دوقطبی الکتریکی، یکسوساز) قطعهای است الکترونیکی دو سر است که جریان الکتریکی را در یک جهت از خود عبور میدهد(در این حالت مقاومت دیود ایده آل صفر است)و در جهت دیگر در مقابل عبور جریان از خود مقاومتبسیار بالایی (در حد بینهایت) نشان میدهد. این خاصیت دیود باعث شده بود تا در سالهای اولیه ساخت این وسیله الکترونیکی، به آن دریچه هم اطلاق شود.در حال حاضر رایج ترین نوع دیود از بلور مواد نیمه رسانا ساخته می شود.لوله های خلا که اولین دیودها بودند امروزه فقط در تکنولوژی هایی که در ولتاژ بالا کار می کنند استفاده می شوند.
مهم ترین کاربرد دیود عبور دادن جریان در یک جهت (به انگلیسی:diode's forward direction) و ممانعت در برابر عبور جریان در جهت مخالف (به انگلیسی: reverse direction) است.در نتیجه میتوان به دیود مثل یک شیر الکتریکی یک طرفه نگاه کرد.این ویژگی دیود برای تبدیل جریان متناوب به جریان مستقیم استفاده می شود.
مقاومت یک عنصر الکتریکی دو پایه است که مطابق قانون اهم هنگامی که جریان الکتریکی از آن عبور کند بین پایههایش اختلاف ولتاژ ایجاد میشود. این قطعه مصرف بسیاری در الکترونیک دارد. برای تشخیص مقدار اهم مقاومتها از رنگهای روی آن استفاده میشود و یک رنگ نقرهای یا طلایی نیز در آخر این رنگها به عنوان درصد خطا در نظر گرفته میشود.
- ((به ادامه مطلب بروید))
تلویزیون 149 اینچی ميتسو بیشی
ميتسو بیشی در نمايشگاه ISE2010 آمستردام، طرح اولیه تلويزيون 149 اينچی OLED اش را معرفی کرد.
قرار است این محصول دارای رزولوشن640*1088 پیکسل و خروجی نوری 1500cd/m2 باشد. وضوح تصوير و ترکيب رنگ بهتر، ضخامت کمتر محصول و مصرف بهينه برق از جمله پارامتر های مثبتی هستند که علاقه شرکت ها را روز به روز به ساخت محصولات مجهز به فن آوری OLED بیشتر می کند.
شايد جا دادن محصولات با فن آوری مدرن تر و ابعاد عظيم الجثه در خانه های کوچکمان کمی سخت باشد. اما به نظر من، لذت ديدن یک فيلم و داشتن سینمای واقعی در منزل چیزی نيست که بشود از آن به راحتی چشم پوشی کرد.
فعلا ميتسو بیشی به بیان همين چند نکته کوچک در مورد محصول در دست ساخت خود اکتفا کرده و خبری هم از برچسب قيمت احتمالی آن نیز در دسترس نيست.
محققان MIT صفحه نمايشگر جادويي را ابداع کرده اند که با حرکت دست عمل کرده و اجسامي را که روي نمايشگر ديده مي شوند مي توانند بدون نياز به تماس با تصوير جابجا شوند.
براي جابجايي اجسام روي صفحات لمسي کاربر نياز دارد که نمايشگر را با قلم نوري و يا انگشت لمس کند.
اکنون محققان مديا لب موسسه تکنولوژي ماساچوست صفحه نمايشگر جاوديي را ابداع کرده اند که اجسام روي آن بدون نياز به هيچ لمسي حرکت مي کنند و براي جابجايي آنها تنها نياز است که دستها را به سادگي به صفحه تصوير نزديک و يا از آن دور کرد.
اين "نمايشگر جادويي" که قرار است رسما در کنفرانس "سيگراف" در يوکوهاما معرفي شود، BiDi (تداخل نمايشگر دوجهتي) نام دارد اين نمايشگر با کمک شبکه اي از حسگرهايي که زير سطح نمايشگر قرار گرفته اند عمل مي کند.
ال ای دی مخفف دیود تشعشع نور است:light-emitting diode خبرگزاری آلمان از برلین گزارش داد، بیشتر تولیدکنندگان عقیده دارند بهترین راه کاهش مصرف برق تلویزیون تغییر نوع لامپ تصویر آن و همچنین اختراع راههای هوشمندانهتر به منظور کاهش هدررفت نور خروجی است.
تازهترین دستگاههای تلویزیون دارای نمایشگر کریستال مایع (ال سی دی) به جای الکترود منفی لامپهای فلورسنتی (CCFL) به ترکیبی از چراغهای پشت صفحه کریستال مایع موسوم به ال ای دی (LED) مجهز میشوند.
به ادامه مطلب بروید.
15 تا پروژه اماده با فایل بسکام و پروتئوس براتون گذاشتم که با زبان "C" نوشته شده است.
پروژه ها عبارت از :
1-فلشر 8 تایی
2-کلید ها
3-کلید ها 2
4- LCD 1 , 2
ادامه مطلب بروید ....
دوستان دفعه قبل در کتاب که براتون گذاشتم که مربوظ به برنامه نویسی AVR بود شما با زبان بیسک برنامه رو به میکرو میدادید ولی در این کتاب به جای بیسک شما با زبان (C) برنامه رو به میکرو میدید. در این زبان کد ها بیشتر و لی راحت تر است . امید وارم خوشتون بیاد.
لینک DOWNLOAD
منبع : Www.Eca.Ir
مدار کرنومتر با فایل بسکام و پروتئوس
دانلود
منبع : alirezaavr
تعداد صفحات : 3