loading...
ربو الکترونیک

Ehsan بازدید : 258 پنجشنبه 1391/07/06 نظرات (0)

مدار زیبا

Ehsan بازدید : 252 سه شنبه 1391/06/28 نظرات (0)

دوستان یک سری مدار خیلی راحت و خوشگل براتون گذاشتم که امید وارم خوشتون بیاد. این مدار ها در یک فایل پی دی اف قرار داره که توضیع ان هم به زبان اینگلیسی میباشد. لینک دانلود مدارات در ادامه مطلب

کتاب چگونه ربات بسازیم؟

Ehsan بازدید : 277 سه شنبه 1391/06/28 نظرات (0)

این کتاب شامل درس های مکانیکی و الکترونکی ربات میباشد که خیلی مفید است . حتما دانلود کنید . لینک دانلود در ادامه مطلب

 

نرم افزار طراحی مدار ساده و پیشرفته

Ehsan بازدید : 1032 سه شنبه 1391/06/28 نظرات (1)

سلام دوستان امروز براتون دوتا نرم افزار برای طراحی و تست مدار براتون گذاشتم اولیش که زیاد پیشرفته نیست و کار باهاش راحت اسمش ادیسون است که هم میتونید مدار بسازی و تست کنید. دومیش که یکم پیشرفته تره بهتره ولی توش نمیتونید مدار را تست کنید

لینک دانلود ادامه مطلب

بنر اپل

Ehsan بازدید : 252 سه شنبه 1391/06/28 نظرات (0)

در حالی که فقط 2 روز به معرفی آیفون 5 باقی مانده، یکی از کاربران انجمن سایت MacRumors ایده جالبی درباره بنر بزرگی که اپل در نمای ساختمان مرکز هنری یربا بوئنا در سان‌فرانسیسکو نصب کرده دارد و به نظر می‌رسد که آن را رمزگشایی کرده باشد. معمولاً بنرهای اپل به صورت رمزگونه نکاتی درباره محصولات جدید این کمپانی را در خود دارند. این‌بار که نوبت به معرفی آیفون نسل ششم رسیده، فکر می‌کنید تصویر بالا اشاره به چه چیزی دارد؟

Iphone 5

Ehsan بازدید : 428 سه شنبه 1391/06/28 نظرات (0)

کلیپی که مشاهده خواهید کرد برای آیفون 5 می باشد که به جرات می توانم بگم که پس از دیدن این کلیپ صد در صد متعجب خواهید شد و به فکر فرو خواهید رفت و در این موقع خواهید گفت که هیچ گوشی رو نمی شه با آیفون 5 مقایسه کرد .

برای دیدن فیلم و ادامه اخبار به ادامه مطلب بروید.

جدید ترین اخبار از ربات کنجکاوی

Ehsan بازدید : 258 دوشنبه 1391/06/27 نظرات (0)
فرود این ربات بر سطح مريخ آنقدر مخاطره آمیز بود که ناسا زمان فرود را ۷ دقیقه وحشت توصیف کرده بود.
 مسئولان هدایت کاوشگر سازمان ملی هوا-فضای آمریکا، ناسا موسوم به «کیوریاسیتی» یا «کنجکاوی» از موفقیت عملیات فرود آن ابراز خشنودی کردند.
 
به گزارش انتخاب، فرود این مریخ پیما در مراحل آغاز عملیات آن و نتایج آن تا به حال، بهتر از پیش بینی های قبلی بوده است.
 
فعالیت بی نقص «کنجکاوی»
 
جنیفر تراسپر، مدیر مأموریت فضایی در پاسخ به پرسش خبرنگاری که از او در بارۀ مشکلات و موانع فرود کاوشگر ناسا پرسید، از توانایی مریخ نورد آن سازمان ابراز شگفتی و کار آن را تا کنون بدون نقص توصیف کرد.
  
مأموریت این مریخ نورد ۵ / ۲ میلیارد دلار برای سازمان ناسا هزینه در بر داشته است.
 
از اهداف مریخ پیمای ناسا کاوش به مدت بیش از دو سال برای یافتن آثار حیات در مریخ اعلام شده است. 
 ادامه عکس ها و متن در ...

ربات انسان نما

Ehsan بازدید : 209 دوشنبه 1391/06/27 نظرات (1)
ربات جنیفر لوپز/ربات های انسان نمای طبیعی/نسل جدید ربات ها
ربات انسان نمایی ساخته شده است که حس دارد و می تواند از لحاظ حسی با شما ارتباط برقرار کنند. حتی می توان رباتی شبیه جنیفر لوپز سفارش داد. زندگی در آمریکا، ماشینی و مزخرف است و هیچ عشق و صفایی ندارد. در این مملکت ربات شده ایم.
ادامه متن و عکس ها در ادامه مطلب 
 

 

عکس

Ehsan بازدید : 266 یکشنبه 1391/06/26 نظرات (0)

سعی کردم 10 عکس از زیبا ترین و با کیفیت ترین عکس های کوپتر هارو براتون جمع کنم.

حجم : 4.7MB

پسورد : robotics-liau.blogfa.com

عکس

دنیای 0 و 1

Ehsan بازدید : 226 یکشنبه 1391/06/26 نظرات (0)

 

 

 

دنیای صفر و یک ها

و مدارات منطقی

 

 

 

 

 

در زمان های نه چندان دور هر چیز قابل شمارش به هر مقدار قابل شمارش نبود ! ؟

 

این که ما چیزهای قابل شمارش را دسته بندی و برای نمایش هر عدد از ده نماد صفر الی نه استفاده کنیم یکی از خیره کننده ترین ابداعات و اکتشافات تاریخ بشر محسوب می شود .

 

به عبارت دیگر در دوران باستان مردم برای هر رقم یک نماد ، یا اصطلاح خاص به کار  می بردند. مثلاً برای بیست و یک ، بیست و دو و بیست و سه و بیست و  چهار ، چهار علامت متفاوت و چهار واژه مختلف استفاده می کردند .

 

به این ترتیب اکثر مردم در شمارش پول ، اشیاء و موضوعات قابل شمارش دچار مشکل بودند و بازار آدم های با استعداد و خوش حافظه بسیار گرم بود . چرا که تنها افراد معدودی میتوانستند در یک نوبت مثلاً 475 کیسۀ گندم را شمارش کنند !

 

کشف صفر به کاهش نمادها و دسته بندی کردن اعداد کمک کرد . به این ترتیب می توان دسته ها را نیز دسته بندی نمود . با توجه به تعداد انگشتان دست ها که ده تا بودند سیستم شمارش ده دهی بیش از سایر دسته بندی ها رواج پیدا کرد . در این سیستم از ده نماد صفر الی 9 برای نمایش اعداد استفاده می شود .

 

در این روش با توجه به موقعیت هر رقم در عدد ، ارزش آن رقم ده برابر ارزش رقم بعدی  است . مثلاً در عدد 1456 ارزش جايگاه رقم يك صد برابر ارزش جايگاه رقم پنج و هزار برابر ارزش رقم شش مي باشد .

 

]1×6 [+] (10)× 5[  +] (100) × 4[+] (1000) ×1[=1446

 

به عبارت ديگر با تغيير رقم يك به دو ، ارزش آن رقم در عدد ياد شده هزار برابر افزايش مي يابد و اين در حالي است كه اگر رقم شش در مثال فوق به هفت تغيير كند ،‌ تنها يك واحد بر تعداد كل عدد مورد اشاره اضافه مي گردد .

 

اعتقادات مذهبی و قداست عدد 12 و رمز و راز آن باعث شد تا سیستم دوازدهی ( جيني )‌ نیز در میان مردم به ویژه تجار بیش از سیستم دهدهی مورد استفاده قرار گیرد . هنوز هم بسیاری از کالاها مثل استکان و نعلبکی ، لیوان ، کارد و چنگال و  لوازم التحریر به صورت دوازدهی ( جینی ) یا مضربی از آن دسته بندی و خرید و فروش می شوند .

 

تقسیم بندی اعداد به صورت بسته های دوتائی خنده آورترین نوع دسته بندی اعداد محسوب می شود که توسط ریاضیدانی به نام بول ( Bool ) شناسنامه دار شد و جایگاهی برای خود به دست آورد .

 

در این سیستم دسته بندی و شمارش اعداد تنها از دو نماد صفر و یک استفاده می شود . طبعاً در یک عدد دودوئی ( باینری ) ارزش هر رقم دو برابر ارزش رقم بعدی است .

 

به عنوان مثال در عدد 1101 ارزش هر رقم دو برابر رقم بعدی است که در مجموع معادل رقم سيزده در سیستم دهدهی است .

 

13 = 1 + 0 + 4 + 8 = (1 ) × 1 + ( 2 ) × 0 + ( 4 ) × 1 + ( 8 ) × 1 = 2 (1101)

 

احتمالاً ارائه این شیوه در آن زمان بیشتر باعث مزاح و تفریح همکاران این ریاضیدان نامی شده است ، اما این روش شمارش بعدها آنقدر شهرت یافت که جهان علم را در سیطرۀ خود قرار داد! ؟

 

برای درک اهمیت این موضوع نظر شما را به یک قضیۀ علمی با سه روایت مختلف زیر جلب می کنم ؛

 

1.  همۀ ما کم و بیش به این نتیجه رسیده ایم که یک تصمیم گیری منطقی بر پایۀ مفروضات شفاف و استدلالات منطقی نهایتاً به دو جواب آری یا خیر منتهی می شود . در غیر این صورت تصمیم گیرنده در یک حالت برزخی و بلاتکلیفی قرار می گیرد .

 

2.  خوارزمی دانشمند ایرانی کشف کرد که تفکر و استدلال یک فرآیند شناخت پذیر و مشخص دارد .

 

به این ترتیب که می توان هر موضوع پیچیده ای را به اجزاء ساده تر که در نهایت به یکی از دو گزینه آری یا خیر ختم شود تقسیم کرد . همچنان که قبلاً نیز اشاره شد او اسرار تفکر مصنوعی را کشف کرد و این طریق بعدها تحت عنوان الخوارزمی یا الگوریتم شهرت یافت .

 

3.  دانشمندان در چند دهۀ پیش با استفاده از نیمه هادی ها توانستند نوعی کلید الکترونیکی طراحی کنند که می تواند در دو وضعیت عمل نماید . حالت باز و حالت بسته . الکترون ها با باز شدن کلید الکترونیکی در داخل مدار به گردش درمی آیند و با قطع شدن کلید ، جریان الکترون ها متوقف می گردد . به عبارت دیگر در این مدارات الکترونیکی جریان الکترونی یا برقرار است یا برقرار نیست . از زاویه ای دیگر ، اختلاف پتانسیل الکتریکی ( ولتاژ ) در هر نقطه یا در وضعیت بالاست یا پائین . به همین دلیل با توجه به شباهت آنها به یک استدلال منطقی که تنها دو جواب آری یا خیر دارد این نوع مدارات الکترونیکی را مدارات منطقی نام نهادند .

 

با توجه به شباهت میان وضعیت مدارات منطقی ( آری یا خیر ) ، ساختار سیستم دودوئی که تنها از دو نماد صفر و یک برای بیان اعداد و متغیرهای عددی استفاده می شود و با توجه به کشف خوارزمی که می توان هر موضوعی را نهایتاً به چند تصمیم گیری ساده که به آری یا خیر ختم شود تبدیل کرد ، مقدمات لازم برای طراحی و ساخت اعجاب انگیزترین پدیدۀ عصر حاضر یعنی رایانه ها و هوش مصنوعی فراهم شد !

 

تمام رایانه ها و مدارات منطقی در مجموع از تعدادی کلید الکترونیکی تشکیل شده اند که کاری جز قطع و وصل شدن ندارند . در تمام این مدارات و در هر نقطه از مدار فقط یکی از دو وضعیت آری یا خیر ، یک یا صفر که همان باز و بسته بودن کلیدهای الکترونیکی است وجود دارد . (1)

 

با ترتیب و ترکیب و هماهنگی این صفر و یک ها تمام آنچه که شما از رایانه ها و هوش مصنوعی می دانید اتفاق می افتد !

 

مغز آدمی نیز از میلیاردها کلید تشکیل یافته است که در هر لحظه و در هر نقطه از آنها یا جریان عصبی وجود دارد یا خیر . حتی رمز های وراثتی موجود در ساختمان ژنتیک انسان نیز ترکیبی از صفر و یک هاست . (2)

 

شاید این سئوال در ذهن شما ایجاد شود که اگر در مدارات منطقی و تجهیزات رایانه ای چیزی جز صفر و یک ها وجود ندارد پس این همه عملیات شگفت انگیز در رایانه ها چگونه اتفاق میافتد ؟

 

واقعیت این است که برخلاف نام این مدارات ، دنیای "صفر و یک" یا "آری و خیر" در جهان خارج مفهومی منطقی ندارند ! ! ؟

 

دنیای ما تیره یا روشن ، ساکت یا پر سر و صدا ، سرد یا گرم ، بامزه یا بی مزه و زیاد یا کم نیست .

 

تنها معدودی از عوامل دورادور ما با چنین ملاکی قابل توضیح اند .

 

درجه حرارت محیط می تواند ده ها درجه زیر صفر یا ده ها درجه بالای صفر   باشد . ما میتوانیم افزایش یا کاهش حتی چند درجه سانتی گراد را هم متوجه شویم .

 

بسیار مضحک است که برای مشخص کردن دمای محیط محدود به بیان دو وضعیت آری یا خیر ، بالا یا پائین یا سرد و گرم باشیم .

 

انسان ها یا باهوش باشند یا کم هوش . ثروتمند باشند یا فقیر . ظالم باشند یا مظلوم . باسواد باشند یا بی سواد .

 

ما در زندگی روزمره و در جهان پیرامون خود با طیفی گسترده از تغییرات عوامل فیزیکی و روابط انسانی مواجهیم که تغيیر آنها با دوسطح آری یا خیر غیرمنطقی ( ! ؟ ) به نظر می رسد . اما درعین حال موارد زیادی وجود دارند که با این منطق قابل توضیح اند . یا در شهر زندگی میکنیم یا خیر . یا دانشجو هستیم یا خیر . یا سهامدار فلان شرکت هستیم یا نه . متأهلیم یا مجرد .

 

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که رایانه ها چگونه می توانند تصاویر ، رنگ ها و اصوات مختلف را تولید کنند . آنها را درک و تجزیه و تحلیل نمایند ؟ !

 

چگونه می توانیم متغیرهای زندگی روزمرۀ خود را برای رایانه ها تعریف کنیم و پاسخ های مناسبی از آنها دریافت نمائیم .

 

سیستم های رایانه ای و مبتنی بر هوش مصنوعی چگونه خود را با زندگی غیرمنطقی ( ! ) آدمی تطبیق مي دهند ؟

منبع:www.partonic.com

کابل ها

Ehsan بازدید : 367 سه شنبه 1402/07/04 نظرات (0)

زندگی پر از سیم شده است. اینروزها همه با انواع و اقسام کابل های مختلف سروکار داریم. از انواع کابل USBگرفته تا کابل های مختلف شبکه و انتقال اطلاعات. خیلی وقت ها هم اسم کابل های مورداستفاده را نمیدانیم و فقط از آنها استفاده میکنیم.

برای دیدن کابل ها به ادامه مطلب بروید.

خطر امواج موبایل

Ehsan بازدید : 251 دوشنبه 1391/06/20 نظرات (0)

این ویدیو رو بینید.نظر هم بزارید که راست است یا نه ؟

برای دیدن فیلم کلیک کنید.


تعداد صفحات : 6

درباره ما
به سایت اپل موزیک نیز سری بزنید ممنون. applemoozik.ir
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    از 1 تا 10 به سایت چه امتیازی میدهید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 87
  • کل نظرات : 31
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 92
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 111
  • بازدید ماه : 761
  • بازدید سال : 7,898
  • بازدید کلی : 102,409
  • کدهای اختصاصی